Factuur

Voor elke bestelling wordt een officiële factuur opgemaakt. Deze wordt u per e-mail toegestuurd van zodra we uw bestelling verzenden. Gelieve ook bij het bestellen uw BTW nummer (indien van toepassing) in te geven.

Heeft u de factuur eerder nodig ? Moet er iets extra op vermeld worden zoals een intern bestelbonnummer ?
Of wenst u een duplicaat van uw factuur ?

Aarzel niet ons te contacteren !

Betaling

Alle bestellingen zijn te betalen op het moment van bestelling. Hiervoor bieden we een reeks veilige online betaalmethoden aan (zie hieronder). Het is ook steeds mogelijk om te betalen via bankoverschrijving.

Voor een aantal organisaties is het mogelijk te bestellen en pas te betalen na levering. Bijvoorbeeld steden en gemeentes, ziekenhuizen, overheidsinstellingen, … Gelieve ons hiervoor te contacteren. Dan regelen we voor u alle nodige administratie.

Veilig Betalen

Betalen op de website van PlexiPro gebeurt via onze partner MultiSafepay, gespecialiseerd in 100% beveiligde betalingen online.

U kunt momenteel kiezen uit volgende betaalmiddelen:

  • kredietkaart (Mastercard, Visa of American Express)
  • Bancontact / MrCash / Maestro
  • iDEAL
  • PayPal
  • Bankoverschrijving

MultiSafepay is beveiligd door verschillende firewall systemen en het SSL 128 bits protocol. Hierdoor wordt – op het ogenblik van uw betaling met bankkaart – automatisch de geldigheid van de toegangsrechten gecontroleerd en alle uitwisselingen van informatie gescrambeld om er de vertrouwelijkheid van te waarborgen.

De uitwisseling van gevoelige informatie – zoals het nummer van uw kredietkaart – gebeurt tussen de klant en de 100% veilige site van MultiSafepay. PlexiPro of ongewenste bezoekers krijgen deze informatie niet te zien. Op het ogenblik van het doorgeven van uw kredietkaartnummer bevindt u zich niet meer op onze servers, maar wel op de beveiligde servers van MultiSafepay.

Het grote voordeel van al deze betaalmiddelen, is de onmiddellijke verwerking. Eenmaal de betaling is goedgekeurd, kunnen we onmiddellijk aan de slag voor u !